Причастились чарунком поетичного слова

23.04.2018 14:13   Опубліковано : Валентина Семеняк
Джерело: TeNews

Про те, що «Поезія, як молитва – зцілює душу», ще раз змогли переконатись юні читачі Тернопільської міської бібліотеки-філії №5 для дорослих, зокрема учні ЗОШ №21 разом із класним керівником Оленою Буяк. Хвилинка доброго настрою, яку запропонували їм працівниці книгозбірні, насправді була, образно кажучи, рікою непроминального часу доброти, любові і радісного спілкування. Пам’ятаєте? «Немає нічого кращого у світі, аніж радість людського спілкування» – писав колись незабутній Антуан де Сент-Екзюпері. А ще коли це зустріч із трьома творчими особистостями, то радість від спілкування тоді потрійна. Особливо ж у ці світлі і лагідні Великодньо-весняні тижні.

Серед гостей – три тернопільські поетеси. Кожна з них унікальна по своєму. У кожної свої поетичні здобутки, напрацювання і визнання. Василина Вовчанська – автор поетичних збірок, викладач ТНПУ, дипломант Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2005». У березні цього року вийшла її чергова нова збірка «На острівцях долонь», яку поетеса презентувала вперше. Олександра Кара – поетеса, громадська діячка, член НСЖУ, авторка 17 поетичних збірок. Марія Гуменюк – тернопільська поетеса, дипломант літературного конкурсу «Коронація слова»  ( 2014р), у її доробку також чимало збірок.

Відлуння радісного Великоднього свята об’єднало всіх присутніх в особливий спосіб: вони причастились чарунком поетичного слова. То ж хіба це не привід для нас – потішитись разом з ними. Того пам’ятного дня книгозбірня на вулиці Злуки поповнилася новими книгами, які їй подарували поетеси.

null
Фото із сайту бібліотеки

 

null
Фото із сайту бібліотеки

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews