У Тернополі люди штурмують польські банки: знову «рвонули» за кордон

24.04.2018 08:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Терноград

Після Великодніх свят у Тернополі традиційно збільшується кількість бажаючих виїхати за кордон, а відтак – і черги до філій польських банків, де оплачують візові послуги.

В понеділок, 23 квітня, в центрі міста біля одного із відділень польського банку «IdeaBank» на вулиці Руській вишикувалася довжелезна черга із людей, які збираються виїхати за кордон, і тому прийшли оплатити візовий збір. Для Тернополя така картина звична, адже вже традиційно  заробітчани повертаються додому на свята і у міжсвятковий період намагаються владнати всі питання з документами, щоб знову виїхати на заробітки, пише Терноград з посиланням на Галас.

Можна лише пригадати, які черги біля банків були торік узимку, і по скільки годин людям доводилося стояти на морозі. Тепер, очевидно, ситуація повторюється. Водночас тернопільські підприємці скаржаться на брак робочої сили.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Терноград