У Львові функціонують безкоштовні їдальні для бездомних та потребуючих. Адреси

24.04.2018 22:53   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Львівський портал

У Львові функціонують безкоштовні їдальні для потребуючих. Про це повідомив начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин, пише - Львівський портал.

«Соціальні їдальні, у яких потребуючі та бездомні можуть безкоштовно поїсти, діють у будні дні у чітко визначених місцях. Скажімо їдальня, якою опікується храм Христового Воскресіння, працює з понеділка до п’ятниці на вулиці  Городоцькій, 319а.  Щодо  мобільного пункту харчування, який організовує ЛМГО «Спільнота взаємодопомоги «Оселя», то він функціонує щочетверга о 14.00 год. у парку «На валах» неподалік від Порохової вежі.

Крім того, «Оселя», безпосередньо у Винниках додатково організувала осередок підтримки безпритульних людей. Він діє на вул. Винниченка, 3, де з понеділка до п’ятниці щоденно потребуючі також отримують гарячий обід та теплий чай. Поза тим, у цьому осередку вони можуть помитися, прийняти душ, випрати речі, а ще отримати новий одяг, адже у цьому місці функціонує так званий «Банк одягу», – цитує Ігоря Кобрина прес-служба ЛМР.

Загалом, зі слів Ігоря Кобрина, на співфінансування їдалень в управлінні соціального захисту у 2018 році передбачено 100 тис. грн. Щодня у кожній з них гаряче харчування отримує 40-50 осіб.

Слід також зауважити, що у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб (вул. Кирилівська, 3а) працює кухня, яка забезпечує харчуванням підопічних Центру.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал