На Поліссі реконструюють сільські амбулаторії

25.04.2018 00:45   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

У північних районах Рівненщини в рамках проекту Світового банку розпочали ремонтувати сільські амбулаторії. На майданчиках працює техніка, будівельники вже демонтують старі стіни та підлогу у амбулаторіях сіл Заболоття, Жовкині, Великі Цепцевичі, Більська Воля та селищі Рафалівка Володимирецького району. Про це повідомляє  Північ-інфо та прес-служба ОДА.

 «Реконструкція п’яти амбулаторій на Володимиреччині вже розпочалася, бо саме там визначені переможці оголошеного тендеру – ТзОВ «Вінницька будівельна компанія». Вони також висловили готовність провести реконструкцію 4 амбулаторій в Зарічненському районі. На даний час їхні пропозиції на розгляді у Світовому банку.  Щодо решти районів -оголошено повторні торги до 15 травня», – розповів заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір.

null
 Фото Північ-інфо

Нагадаємо, реконструкція амбулаторій у Володимиреччині, а також  Зарічненському, Дубровицькому та Рокитнівському районів віднесена до І-го етапу реалізації проекту. ІІ-ий етап включає Сарненський, Березнівський, Костопільский, Гощанський та Корецький райони. До ІІІ-го етапу віднесені Здолбунівський,Острозький, Дубенський, Радивилівський, Демидівський, Млинівський, Рівненський райони, міст Дубно та Рівне.

null
 Фото Північ-інфо

Як зазначив керівник групи впровадження проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок загалом планується провести реконструкцію 105 амбулаторій області.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews