Сергій Притула став секс-тренером для відомого франківця

Напередодні в мережу виклали офіційний тізер-трейлер романтичної комедії «Секс і нічого особистого».

26.04.2018 10:51   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо
Одну із головних ролей у ньому виконує актор з Івано-Франківська Роман Луцький. Також у фільмі знімався відомий шоумен Сергій Притула, який виступає у ролі секс-тренера для героя фільму, якого грає Луцький.

Читайте також

Прикарпатка перемогла на Фестивалі мобільних фільмів
У Карпатах зніматимуть українську версію фільму «Сам удома»

Кінопроект повнометражної стрічки «Секс і нічого особистого» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисером фільму є Ольга Ряшина. Про це повідомляє - Бліц-Інфо з посиланням на Держкіно.

Фільм вийде на великий екран 14 лютого 2019 року.

«Коли кохана дівчина «виносить тобі гарбуза», мотивуючи це тим, що ти повний нездара в ліжку – це означає, що щасливому життю прийшов кінець, принаймні статевому. Але Сергій зустрічає стриптизерку Діану, котра береться зробити з нього справжнього мачо. Правда, її уроки будуть лише теоретичного характеру. Проте нудними і марними вони точно не будуть».

Завершення виробництва фільму заплановане на січень 2019-го року.

Як відомо, у грудні Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Star Media» контракт про надання проекту «Секс і нічого особистого» державної фінансової підтримки розміром 13 млн грн., що становить половину від загальної вартості виробництва фільму.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо