У Києві відбудеться Другий бізнес-форум української діаспори під гаслом «Українці світу – для України»

26.04.2018 12:39   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: svitua.org

17–18 травня 2018 року в ТПП України під гаслом «Українці світу – для України» відбудеться Другий бізнес-форум української діаспори «Глобальна бізнес-дипломатія: український вимір».

Програмою Форуму передбачена участь керівників і представників органів державної влади України, неурядових організацій, дипломатичних установ, а також представників українського бізнесу за кордоном.

В ході заходу планується обговорення найбільш актуальних питань економічного розвитку України, реалізації її Експортної стратегії, залучення представників діаспори до торговельного та інвестиційного співробітництва.

Реєстрація учасників Форуму здійснюється на сайті ТПП України (www.ucci.org.ua) за посиланням: https://ucci.org.ua/…/drugii-mizhnarodnii-forum-ukrayinskoy….

З питань стосовно програми заходу звертатись за тел.: +38 (044) 461-98-07 або на електронні адреси: bgn-ier@ucci.org.ua, oas-ier@ucci.org.ua.
Особа, відповідальна за організацію перебування учасників Форуму: Ольга Колесник, тел.: +38 098 927 35 91, e-mail: olga@sputnik.kiev.ua.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: svitua.org