У Тернополі хочуть закрити декілька торгових центрів

27.04.2018 20:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

Одразу три торгових центрів можуть закрити через неналежний стан протипожежної системи, повідомляє сайт Тернополяни.

Перевірки громадських закладів та установ масового скупчення людей щодо виконання вимог пожежної безпеки на Тернопільщині дали негативні результати. Надзвичайники незадоволені рівнем протипожежної системи та скеровують до суду відповідні позови.

Читайте також

Тернопільщині передали 140 стент-систем, які пацієнти зможуть отримати безкоштовно

За словами Віктора Маслея, начальника Управління ДСНС України у Тернопільській області, станом на сьогодні вже порушено клопотання і готуються матеріали в адміністративний суд на закриття семи об’єктів на території області.

— І це не тільки розважальні заклади, чи заклади дозвілля, але й дошкільні, шкільні та лікувальні установи зі стаціонаром, — каже Віктор Маслей. — Тож чи закривати об’єкти має вирішити суд.

Зокрема, надзвичайники рекомендують закрити наступні заклади:

– торговий центр «Рай Центр» (м. Тернопіль, вул. 15 Квітня, 5-А);
– торговий центр «Орнава» (м. Тернопіль, вулиця Живова 15А);
– торгово-розважальний центр «Марципан» (м. Тернопіль, вул. Кривоноса, 2-Б);
– Лановецька комунальна центральна районна лікарня (Лановецький район, м. Ланівці, вул. Шевченка, 30);
– КЗ Монастириської районної ради «Монастириська дитяча музична школа» (Монастириський район, м. Монастириська, вул. Василя Стуса,1);
– кінотеатр «Каменяр» Збаразької районної комунальної кіновідеомережі (Збаразький район, м. Збараж, вул. Незалежності, 4);
– Матвіївський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» (Шумський район, село Матвіївці).


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews