На Тернопільщині в одній із місцевих громад підкуповують виборців

28.04.2018 21:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

У Тернопільську поліцію звернулися з інформацією про ймовірний підкуп виборців, яке здійснив представник одного з кандидатів на місцеві вибори, повідомляє сайт Тернополяни.

В Дорогичівській та в Товстенській селищних ОТГ 29 квітня пройдуть вибори депутатів місцевої ради та сільського й селищного голів. За декілька днів до цієї події в управління тернопільської поліції надійшло перше звернення, в якому повідомляється про підкуп виборців в одній із громад.

Читайте також

На Прикарпатті селяни звинувачують у шахрайстві священика (Відео)

— Повідомлення надійшло до нас 25 квітня та занесене до журналу єдиного обліку заяв про вчинені правопорушення. Думаю, що справу вчора або нині занесли в єдиний реєстр досудових розслідувань, адже є декілька свідків, які стверджують про те, що був підкуп. Наразі ми не маємо права розголошувати, яка політична сила намагалася вчинити підкуп виборців, проте ми з’ясовуватимемо, чи підтвердиться факт підкупу, повідомив начальник ГУ НП у Тернопільській області Олександр Богомол.

Головний поліцейський додав, що профілактична робота з попередження фактів підкупу виборців, яка проводитиметься в області найближчим часом, матиме результати. Олександр Миколайович додав, що за це порушення передбачено сувору кримінальну відповідальність, а винні особи можуть бути позбавлені волі на строк до п’яти років. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews