Рівненський «Верес» у меншості програє«Зорі»

30.04.2018 10:00   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Матч у рідному Запоріжжі проти «Зорі» став першим на чолі «Вереса» для в.о. головного тренера Андрія Демченка. Дебютна гра для нового наставника вийшла непростою. Не в останню чергу через суперечливі рішення арбітра рівнянам не вдалося досягнути позитивного результату.

Перший тайм зустрічі вийшов доволі нудним. Суперечливий епізод стався на 7-й хвилині, коли Сваток, граючи високо ногою, розбив обличчя Жуліо Сезару. Скривавлене обличчя бразильця не дало привід арбітру зафіксувати хоча б порушення в цьому епізоді (про попередження чи тим більше вилучення годі й говорити). Ще хвилина – і дуже грубо грає проти Мягкова Чечер – усього жовта картка.

На початку другого тайму захисник «Зорі» валить руками Мягкова у штрафному майданчику. Арбітр Шурман мовчить. Але не мовчить він на 50-й хвилині, коли Адамюк на підступвх до штрафного майданчика у боротьбі з Громовим грає спочатку в м’яч, а потім за інерцією чіпляє ногу нападника. Штрафний і... пряма червона картка центральному захиснику «Вереса».

Наставник рівнян змушений зняти нападника Жуліо Сезара, і випустити замість нього в захист 19-річного Микитина.

У більшості «Зоря» активізувалася. На 59-й хвилині Іурі вибіг на побачення з Бандурою, перекинув м’яч через голкіпера, відкривши рахунок – 1:0.

Після цього «Зоря» ще мала кілька моментів. «Верес» теж намагався врятувати поєдинок. Був удар від Морозенка, а також підступний парашут за комірець Луніну від Сімініна. Але голів глядачі більше на побачили.

 Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне)


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews