В Острозькій академії готуються до ночі в підземеллі

04.05.2018 10:05   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

«Ніч у музеї історії Острозької академії» цього року вже відбуватиметься вшосте. Цей дуже популярний захід з нагоди Міжнародного дня музеїв відбудеться 17 травня.

Щороку тема екскурсій змінюється. Перша – мала назву «Музейні таємниці» і була присвячена найцікавішим експонатам, що зберігаються в музеї НаУОА. Були також театралізовані екскурсії, присвячені Острозькій академії та капуцинам в Острозі.

null
 Фото Острог. Район

Минулого року основною темою нічної екскурсії було мистецтво. Усі охочі дізнавались про таємниці художніх шедеврів та приховані послання. Не зважаючи на те, що гості відвідують майже ті ж самі приміщення академії – маршрути щороку різні й наповнені цікавими історіями та сюрпризами.

- Наш музей уже вшосте долучається до проведення Міжнародної акції «Ніч в музеї». Традиційно, всі, хто приходить до музею в цю ніч, має можливість потрапити на екскурсію з елементами театралізації. Саме з цим пов’язано гасло заходу: «однієї ночі історія оживе...». Цьогоріч квитки будуть поділені на групи за часом. Ця особливість зробить перебування у музеї комфортнішим. Кількість квитків обмежена, ми готові прийняти лише 400 відвідувачів, – підкреслив Андрій Брижук, співробітник Музею історії НаУОА

Бронювання та купівля квитків за телефоном (097)86-47-401 – Ольга Хмиз або у Музеї історії Острозької академії. Вартість квитка – 35 грн. 

 

null
 Фото Острог. Район

 

null
 Фото Острог. Район

 

null
 Фото Острог. Район

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews