Ігор Василів

Ігор Василів

громадський діяч, АвтоМайдан

Нахіба Тернополю такі депутати?

04.05.2018 13:35   Автор : Ігор Василів
Джерело: TeNews

Хай блек мототрек!

Шановні депутати міста Тернопіль.

В цей прекрасний і сонячний день, хотів поцікавитись. Як у Вас справи? Ніхто не викликає на допит, по знесенню парканів на забудовах? Ні? А от в нас трошки інші появилися плани на ,,майскіє‘‘. 

І от тоді коли Ви почнете ,,водку жерти‘‘ на природі ,,в два горла‘‘, згадайте будь ласка, про парк-не парк, березовий гай- не гай, сквер- не сквер, і про свої голосування в ТМР. 

Мені цікаво де ті прекрасні декілька депутатів які закликали до протестів? Де ті ,,блокіровщики‘‘? 

Я чудово розумію, що ніхто з Вас, не наважиться навіть відреагувати на цей допис якимось смайликом, бо ремонти дворів на ваших округах можуть не відбутися і Вас більше не виберуть в міську раду, і більшості з Вас (не всі), прийдеться зайнятися своїм прямим зобов’язанням- чисткою сараїв. Але ,,нахіба‘‘ Ви нам такі потрібні? Ви ж не представляєте наших інтересів! Ви в чудовій ситуації, втюхали забудовникам землю, видали документи на будівництво, а тепер- всі ,, в білому‘‘. Скажете нам що у всьому винні попєрєднікі? А нам байдуже хто винен, беріть і вирішуйте проблеми міста, а ми будемо вам давати підсрачники щоб розворушити....

І ще одне, пояснення, що тут краще забудова чим стадіон, бо там наркомани сі збирають,наводить на думку, що всі тернополяни наркомани, а ви, як наші представники- наркомани та і ще й алкаші.

Пи,Си. Хотів ще до поклопутуна звернутися, але згадав про псевдомакдональдз..

Ігор Василів.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews