Вбивство з політичним присмаком в Тернополі (Відео)

У Тернополі сусід вбив сусіда через те, що його політичні погляди кардинально відрізнялися від його власних. Суперечка між пенсіонерами спалахнула під час розпивання спиртного.

05.05.2018 14:43   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

У Тернополі сусід вбив сусіда через те, що його політичні погляди кардинально відрізнялися від його власних. Суперечка між пенсіонерами спалахнула під час розпивання спиртного.

Того дня агиблий та підозрюваний поминали товариша. Спочатку сиділи під будинком, а потім пішли в квартиру. Згодом з ознаками насильницької смерті, з колото-різаними ранами шиї, живота та грудної клітки тіло чоловіка 1948 року народження у квартирі сусіда знайшов власний син та повідомив про це у поліцію. Він розповів, що повертався додому близько 21:30, коли на сходовій клітці зустрів сусіда. Чоловік повідомив йому, що в його помешканні батько з ножовими пораненнями. Сказав, нібито товариш прийшов до нього він під вечір, стікаючи кров'ю.

Криміналісти на тілі пенсіонера п'ять ножових поранень. Лише через добу 70-річний підозрюваний зізнався, що між ним та його сусідом винила суперечка на політичну тему. Словесний конфлікт підігріло випите спиртне. Спершу кожен доводи свою правоту словами. Коли ж аргументи закінчились, одни з чоловіків почав погрожувати іншому виделкою. Опонент схопив зі столу ножа та кілька разів вдарив ним товариша. Коли той упав, хотів надати йому допомогу, та не зміг. Згодом вийшов із квартири та вигадав історію.

Пенсіонеру оголосили підозру відповідно до статті 115 частина 1 ККУ - умисне вбивство. Раніше в поле зору правоохоронців тернополянин не потрапляв. Триває слідство. 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews