У полі на Львівщині виявили паралізованого литовця, у якого стався інсульт

05.05.2018 21:30   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: УНН

Співробітники патрульної поліції виявили у полі громадянина Литви, якому паралізувало ноги. Медики діагностували у чоловіка інсульт. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, передає УНН.

Читайте також

У Львові патрульні врятували 90-річну жінку, яка другий день лежала вдома з інсультом (Відео)

«Вчора вдень екіпаж, патрулюючи на 551 км автодороги Київ - Чоп біля населеного пункту Зубра, зупинив порушника правил дорожнього руху і раптом у полі помітив невідому особу. Чоловік лежав у безпорадному стані. 51-річний чоловік при собі мав паспорт громадянина Литви», – йдеться в повідомленні.

За словами іноземця, він лежав там уже 3-4 дні, бо не міг рухатися – йому паралізувало ноги.

«Інспектори 2 батальйону надали чоловікові першу домедичну допомогу і викликали швидку. При собі він не мав засобів мобільного зв’язку аби когось повідомити. Він важко говорив, тому вдалося із пояснень зрозуміти, що приїхав в Україну до дружини. Контактів до неї чоловік не мав. Коли приїхали медики, то одразу діагностували інсульт і забрали його до лікарні», – зазначили в поліції.

Остаточно невідомо, скільки чоловік пролежав у такому стані на спеці серед поля, адже, за словами медиків, йому могло здатися, що це триває кілька днів.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНН