Подарунок від мера Івано-Франківська спровокував довжелезні черги і справжній ажіотаж серед містян (Фото)

07.05.2018 23:40   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Франик

З нагоди 356-річчя від дня заснування Івано-Франківська, в місті організували численні цікавинки, котрі неймовірно прийшлися людям до душі. Однією з таких оригінальних ідей став невеличкий подарунок від мера для мешканців і гостей міста, повідомляє - Франик.

Читайте також

Ще одному франківцю присвоїли звання «Почесний Громадянин міста Івано-Франківськ»

Це медові пряники, що дістали символічну назву «Франик-пряник». Здавалося б, ну що тут особливого. Але черги за цим смачним сувеніром просто вражали. Люди намагалися обійти один одного, вичікували добрячу кількість часу під палючим сонцем, щоб отримати свій такий бажаний Франик-пряник.

Вражений таким ажіотажем був і сам мер, ну це як мінімум говорить про те, що ідея була вдалою.

А сам пряник, попри приємний смак, мав ще й дуже красивий вигляд. Покритий білим кольором, на котрому красувалися ініціали міста, сердечко, як символ любові до Івано-Франківська і це все красиво загорнуто у вигляді маленького подаруночка. Вийшов чудовий сувенір, котрий і їсти то шкода, але можна зберегти і мати чудову пам’ятку про цей день.

До речі на всю сувенірну продукцію, до котрої належать і вищезгадані пряники, з міського бюджету виділили 150 тисяч гривень.

Ну а загалом святкування обійшлося місту в понад 1,5 мільйона гривень. Найбільше довелося витратити коштів на організаційні заходи, щодо прийому іноземних делегацій. На це було виділено близько 300 тисяч гривень. Добрячу частину бюджету витратили на міський етап Всеукраїнської гри «Сокіл», близько 200 тисяч гривень. В майже 150 тисяч гривень обійшовся фестиваль «День моди КрайКа». 130 тисяч гривень виділили на Міжнародний турнір з волейболу на кубок міського голови.

Всі витрачені кошти були варті того. В місті відчувається справжнє свято і просто неймовірна атмосфера.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Франик