Напередодні Дня Матері у Рівному відкриють фотовиставку вагітних

09.05.2018 08:30   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

29 фіналісток проекту “Пузата мама” відчули себе справжніми фотомоделями. На фотосвітлинах усі майбутні мами традиційно постануть з розмальованими животиками.

Показати справжню красу майбутніх мам, а також додати позитиву на пологи — таку мету ставлять організатори проекту "Пузата мама". Відтак, вже цього  четверга, 10 травня у Рівному відкриють фотовиставку вагітних.

Неповторні образи для учасниць "Пузатої мами" творила ціла команда професіоналів.Загалом, зйомки тривали майже тиждень  у THEFIRst studio.

Фотографували майбутніх матусь фотограф Марина Худаніч, Юлія Петренко, Катя Тарасюк та Дмитро Шпак.Ексклюзивний бодіарт для учасниць від арт-студії «Щасливе дитинство», візаж створювали Катя Алексієвецьта sasha_rivne_mua.

 Відкриття фотовиставки відбудеться 10 травня о 12:30 на площі перед ТРЦ "Злата Плаза". Більше новин проекту -  у рубриці ПУЗАТА МАМА

Попереду на учасниць проекту чекають професійні фотосесії, тренінги, заняття з аквааеробіки, фітнес для вагітних, вечірка вагітних  в честь майбутньої мами і її малюка та, власне, фінал конкурсу - феєричне шоу, де усі учасниці "Пузатої мами-2018" вийдуть на справжній подіум разом зі своїми чоловіками. 

Окрім цього, заняття по підготовці до пологів та грудному вигодовуванню учасниці "Пузатої мами" зможуть відвідати у:  

Консультанти по грудному вигодуванню від професійної доули "Яммі Маммі", психолог Олена Ярмолюк та фітотерапевт Оксана Данилова, фахівці Сімейного банку пуповинної  крові "Гемафонд" нададуть корисну інформацію для майбутніх мам. 

Окрім того, фітнес заняття для вагітних пройдуть у фітнес-клубі "Манхеттен" та Студії йоги "Yoga Point", аквааеробіка  у басейні розважально-оздоровчого комплексу "Підкова" та "АкваРаю." 

 

 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews