Рівняни попрощалися з відомим цілителем Віктором Гаврилюком

09.05.2018 15:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Перестало битися серце відомого лікаря-реабілітолога Віктора Гаврилюка.

Талановитий лікар зцілив багатьох пацієнтів, від яких відмовлялися навіть у традиційних лікарнях. За освітою Віктор Михайлович був художником, фотографом, спортсменом, а за життєвим досвідом – психологом, наставником та лікарем. В Індії йому присвоїли звання «Золотий гуру», у Гвінеї — «Майстер вуду», в Китаї — «Майстер цигун і тай-цзи». Він їздить викладати до Кембриджу, його запрошують на різноманітні семінари в країни Європи.

Прощання з Віктором Гаврилюком відбулося 9 травня 2018 року об 11:00 у Церкві Св.Стефана (м. Рівне, вул. Князя Володимира, що на Грабнику біля Покровського Собору, побудована в 1849 році).

Довідково. Віктор Гаврилюк народився 27 червня 1954 року у Магаданській області в Росії, де його батьки, як політичні ув'язнені, перебували у сталінських таборах. Ще коли був зовсім малим, батьків амністували, і сім'я повернулась на Рівненщину, батьківщину матері. 

У 8-річному віці першим із дітей покинув табір - поїхав до материних батьків у село Мала Мощаниця Здолбунівського району Рівненської області, де закінчив восьмирічку. Згодом закінчив Львівський кінотехнікум та технологічний факультет Інституту кольорової металургії в узбецькому місті Зарафшан. Із 20 до 37 років працював каскадером-контрактником на кіностудіях та в цирку.

У Середній Азії зацікавився системою виживання в екстремальних умовах та методами реабілітації. Починаючи з 1990-х створив в Україні кілька реабілітаційних центрів, у яких практикував авторський метод звукорезонансної терапії. Здобув славу цілителя, волхва, реабілітолога, командора. За допомогою методу звукорезонансної терапії виліковував хворих, яких офіційна медицина визнала приреченими.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews