Завтра, 12 травня, у Тернополі стартує фестиваль «Цвіт вишиванки»

11.05.2018 22:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Уже завтра, 12 травня у Тернополі у парку ім. Тараса Шевченка розпочнеться десятий  Всеукраїнський фестиваль національної вишивки та костюма «Цвіт вишиванки», який триватиме 2 дні.

Майстри народної творчості представлять свої вироби, проведуть  майстер-класи, також під час заходу відбудеться спецпогашення поштових марок, присвячених ювілейному фестивалю «Цвіт вишиванки». Учасники презентують вишиті рушники із 17-ти районів Тернопільщини. Розважатимуть гостей фестивалю місцеві художні колективи, окремі виконавці та відомі артисти країни.

Під час «Цвіту вишиванки» проведуть конкурс на кращий вишитий герб України, області, району, міста, селища та села та планують встановити рекорд України «Найбільша кількість депутатів усіх рівнів у вишиванках на одній локації» та проведуть флешмоб: депутати у вишиванках зроблять спільне фото біля пам’ятника Степану Бандері.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews