Погода в Україні на вихідні, 12 і 13 травня

11.05.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде дощова погода. У суботу в південних, західних областях, у Криму та в Карпатах опадів не передбачається. Температура повітря вночі складе +5...+13 градусів, удень +13...+23. Вітер змінних напрямків, переважно південно-східний, північний, північно-східний і східний, 1-6 м/с.

У північних областях — мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно дощова погода за даними Sinoptik.ua. Вночі від +9 до +12 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +13...+21. Вітер північний, північно-східний і східний, 1-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде переважно суха погода, в неділю можливий невеликий дощ. Уночі від +8 до +13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +16...+22. Вітер східний, північно-східний, північний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму — переважно мінлива хмарність. У суботу і в неділю на півострові опадів не передбачається. У неділю в Красноперекопську, Євпаторії висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі в межах +7...+12 градусів, удень — до +16...+19. Вітер східних, північно-східних, південно-східних, північно-західних і північних напрямків, 1-4 м/с.

У східних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде дощова погода. Температура вночі +5...+9 градусів. Денна температура повітря складе +13...+16 градусів. Вітер східних, південно-східних, північно-східних і північних напрямків, 1-5 м/с.

У західних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні опадів не передбачається, у неділю можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +3...+14 градусів, удень +15...+25. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-8 м/с.

У Карпатах — сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +7 до +9, удень — від +20 до +23 градусів. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +7...+11 градусів, удень +15...+22. Вітер східних, північно-східних і північних напрямків, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews