Восьме чудо світу: виставка мікромініатюр у Тернополі

11.05.2018 23:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

11 травня у Тернопільській арт галереї відбулося відкриття виставки мікромініатюр Володимира Казаряна. Для відвідувачів представлено знаменитий караван верблюдів у вушку голки, скульптури на макових зернах, портрети на рисі та багато інших мікромініатюрних творінь. Пропонуємо читачам бліц-інтерв’ю з автором мікромініатюр Володимиром Казаряном.

- Що є для вас мотивацією у цій роботі?

- Мотивацією зайняття мікромініатюрою є саме бажання створювати щось нове, унікальне, що ще не було створене людьми. Тому моя ціль якраз створювати щось незвичайне, що демонструє безмежність людських можливостей. Мікромініатюра дає мені таку можливість, тому що тут кожна робота здійснюється практично на межі людських можливостей. Хочеться ставити цілі, і по мініатюрності і по художньому виконанню, які б підкреслювали і унікальність цього мистецтва і незвичніть.

- З чого ви починали?

- Я починав в дитинстві, відвідував авіамодельний гурток і виготовляв копії великих літаків. З часом зменшив виготовлення моделі літака до розміру сірникової коробки, а пізніше помістив літачок на зрізі рисового зернятка. Ось з цього все і почалося. Потім – портрети на рисових зернах, які давали мені можливість самовиражатись в такому унікальному виді мистецтва.

Під час відкриття виставки майстер продемонстрував ще декілька своїх талантів: неймовірно красивий голос, гру на гітарі, пісні та вірші які сам і написав.

Нагадаємо, що виставка працюватиме з вівторка по неділю, від 11:00 до 19:00, до 9 червня.

null
Володимир Казарян. Фото: 20 хвилин.
null
null

Анастасія Гарасим'як.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews