На Рівненщині син може потрапити за грати за вбивство батька

12.05.2018 08:33   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

Слідчі Березнівського відділу поліції скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом відносно 31-річного жителя села Вітковичі, який підозрюється в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що призвело до смерті потерпілого.

У власному будинку 59-річного чоловіка без ознак життя виявили 20 січня цьогоріч. Під час огляду на його тілі були численні тілесні ушкодження. Слідчо-оперативна група встановила, що до їх нанесення причетний син. Під час розпивання алкоголю і подальшого конфлікту він завдав батькові дерев’яним топорищем близько 15-17 ударів по всьому тілу, зокрема по голові. Після скоєного зловмисник пішов із дому. Повернувшись, ліг спати, а вранці виявив батька мертвим. Причиною смерті стала масивна крововтрата внаслідок важкої травми голови.

Поліцейські затримали та повідомили про підозру 31-річному чоловікові за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою. Як пояснив підозрюваний, він не мав наміру вбивати батька та завдав йому лише кілька ударів.

Відповідно до санкції статті 31-річному жителю села Вітковичі загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews