Рівненський патріот Сергій Пандрак представлятиме Україну на «Іграх Нескорених» в Австралії (Фото)

13.05.2018 21:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: charivne.info

У столиці України 12 травня відбувся завершальний етап відбору до національної збірної. У підсумку до української команди «Ігор Нескорених» пройшов відбір патріот з Рівного Сергій Пандрак.

Збірна України вдруге представлятиме нашу країну на Invictus Games в Австралії.

У Національних Іграх взяли участь 175 кандидатів всеукраїнського відбору, які змагалися у 8 спортивних дисциплінах — легка атлетика (біг, штовхання ядра та стрибки у довжину), веслування на тренажерах, велоспорт на шосе, пауерліфтинг, плавання та стрільба з лука. Урочисте відкриття «Ігор Нескорених» відбулося о 9:00 на стадіоні «Піонер» (м. Київ, вул. Туполєва, 22-Д). Змагання охопили одразу три локації: Труханів острів, Басейн «ЦСК ЗСУ» та стадіон «Піонер».

Про це Герой з Рівного Сергій Пандрак написав на своїй сторінці у Фейсбук:

«Прославили «Айдар»! Я присвячую цю НАГОРОДУ усім БРАТАМ-АЙДАРІВЦЯМ, ЖИВИМ і ЗАГИБЛИМ...! СЛАВА Героям-Айдарівцям! Слава Україні! Слава Нації!».

null
Фото з мережі Facebook

 

null
Фото з мережі Facebook

 

null
 

 

null
Фото Facebook

 

null
Фото Facebook

Нагадаємо, у 2018 році «Ігри Нескорених» пройдуть 20-27 жовтня у Сіднеї в Австралії та охоплять весь Сідней - від Олімпійського парку до порту Сідней-Харбор. Олімпійський парк, який був повністю оновлений до Олімпіади 2000 року, об’єднує одразу декілька майданчиків та стане центральним місцем проведення Ігор Нескорених 2018 року. Живописний сіднейський порт Сідней- Харбор стане відправною точкою регати, а також прийматиме учасників велосипедних перегонів.

Цього року у «Іграх Нескорених» бере участь 18 націй - до країн учасниць «Ігор Нескорених» долучилась Польща. Таким чином, у іграх беруть участь: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США.

Країни-учасниці «Ігор Нескорених» 2018 року візьмуть участь у таких дисциплінах: стрільба з луку, атлетика, веслування на тренажерах, екстремальне керування від Jaguar Land Rover, пауерліфтинг, велоспорт на шосе, регата, вітрильний спорт, волейбол сидячи, плавання, баскетбол у візках, регбі у візках.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: charivne.info