На Тернопільщині чоловік розгулював вулицею з вогнепальною зброєю

15.05.2018 01:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: ГУНП в Тернопільській області

Влицями Бережан розгулював чловік з вогнепальною зброєю, повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

В ході проведення загальнодержавних профілактичних заходів «зброя та вибухівка» бережанські правоохоронці отримали інформацію про те, що по одній з вулиць райцентру ходить чоловік із предметом, схожим на вогнепальну зброю.

Читайте також

На Тернопільщині чоловіка, що убив сусідку під час сварки, засуджено до 8 років позбавлення волі

Прибувши на вказане місце, поліція виявила 41-річного місцевого жителя, який мав при собі револьвер. Про походження зброї чоловік не повідомляє.

Незареєстровану зброю у бережанця вилучили та направили на експертизу. 
Чоловікові інкримінують частину 1 статті 263 кримінального кодексу України - носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ГУНП в Тернопільській області