Погода в Україні на п'ятницю, 18 травня

17.05.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У п'ятницю в Україні очікується переважно мінлива хмарність. На всій частині країни буде дощова погода. Місцями в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +7...+19 градусів, удень +11...+26. Вітер змінних напрямків, переважно західний, південний, південно-західний, південно-східний та північно-західний, 1-7 м/с. 

У північних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +14...+17 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +21...+23. Вітер південний, південно-східний та південно-західний, 1-5 м/с. 

У південних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть +13...+17 градусів, удень повітря прогріється до +21...+28. Вітер переважно південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-7 м/с. 

У Криму буде хмарно з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. У Сімферополі, Красноперекопську можливий невеликий дощ. Уночі температура повітря складе +15...+19 градусів. Денна буде коливатися від +21 до +25. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с. 

У східних областях — хмарна погода з проясненнями. У більшій частині регіону висока ймовірність дощу. Вночі градусники покажуть +12...+14, денна температура повітря складе +22...+26 градусів. Вітер переважно західний, південно-західний, південно-східний та південний, 1-6 м/с. 

У західних областях — хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +7...+13 градусів, удень підніметься до +11...+20. Вітер північно-західний, західний, південнний і південно-західний, 1-5 м/с. 

У Карпатах — хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі +10...+12, удень +15...+17 градусів. Вітер західний, південно-західний і південний, 1-4 м/с. 

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +10...+13 градусів, удень — від +18 до +23. Вітер південний, західний і південно-західний, 1-6 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews