Погода в Україні на вихідні, 19 і 20 травня

18.05.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу опадів не передбачається, у неділю буде дощова погода. Температура повітря вночі складе +7...+19 градусів, удень +13...+27. Вітер змінних напрямків, переважно північний, південно-західний, північно-західний і західний, 1-6 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У суботу в регіоні буде дощова погода, в неділю переважно без опадів. Уночі від +7 до +15 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +18...+23. Вітер північний, північно-західний, південно-західний і західний, 1-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде переважно суха погода, в неділю можливий невеликий дощ за даними Sinoptik.ua. Уночі від +13 до +19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +20…+26. Вітер західний, північно-західний, південно-західний і північний, 1-6 м/с.

У Криму – переважно мінлива хмарність. У суботу в регіоні буде суха погода. У неділю в Сімферополі, Севастополі, Керчі, Феодосії, Красноперекопську, Євпаторії висока ймовірність дощу. В Ялті опадів не передбачається. Температура повітря вночі в межах +14...+19 градусів, удень – до +21...+26. Вітер західних, південних, південно-західних, північно-західних і північних напрямків, 1-5 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні опадів не передбачається, у неділю буде дощова погода. Температура вночі +13...+16 градусів. Денна температура повітря складе +21...+27 градусів. Вітер західних, південних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-7 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні опадів не передбачається, у неділю можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +7...+12 градусів, удень +13...+22. Вітер західний, північно-західний, південно-західний, північно-східний і північний, 1-5 м/с.

У Карпатах – мінлива хмарність. У суботу в регіоні можливий невеликий дощ, у неділю опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +8 до +10, вдень – від +18 до +20 градусів. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні можливий невеликий дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +7...+15 градусів, удень +18...+23. Вітер західних, північно-західних, південно-західних і північних напрямків, 1-6 м/с. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews