Адвокат бразильського терориста вимагає суду над патріотами України

19.05.2018 17:17   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: Правий сектор

Із моменту затримання українськими націоналістами Рафаеля Лусварґі минуло понад два тижні, але СБУ так і не поновила провадження щодо злочинів терориста "ДНР". Нагадаємо, що 4 травня відомого на весь світ терориста "ДНР" із Бразилії, націоналісти та ветерани російсько-української війни доправили до Головного Управління СБУ.

Рафаель Лусварґі тривалий час переховувався у московських попів Свято-Покровського монастиря Києва. Натомість, адвокат бразильця 18 травня через продажний Шевченківський суд міста Києва домігся порушення кримінальної справи проти лідера організації "С14" Євгена Карася.

Захисник вбивці Лусварґі наголосив, що націоналісти вчинили протизаконні дії щодо його підзахисного, які підпадають під ст. 146 ККУ (незаконне позбавлення волі) і ст. 258 ККУ (терористичний акт). Мета адвоката цілком очевидна — відбілити іноземного найманця, що вбивав українців на Донбасі, представивши його мучеником і легкою мішенню для українських націоналістів.

НВР "Правий сектор" звертається до української патріотичної спільноти з проханням підтримати побратимів із організації "С14" і надати розголосу справі бразильського терориста Рафаеля Лусварґі, аби останній не уникнув законної кари за злодіяння!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правий сектор