На Франківщині двох чоловіків затримали з наркотиками у кишені

20.05.2018 00:39   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Місто

Калуськими та Рогатинськими працівниками поліції під час несення служби викрито підозрілих перехожих які, як виявилося, зберігали при собі наркотичні засоби.

Читайте також

У студента франківського ВНЗ знайшли півкілограма марихуани
Субутекс, марихуана, амфетамін – у Калуші затримали наркоділків (Фото)

В ході проведення поверхневого огляду калуські поліцейські в 21-річного місцевого жителя виявили та вилучили паперовий згорток з вмістом подрібненої речовини, зовні схожої на наркотичну речовину «марихуану». Як пояснив чоловік, зберігав без мети збуту та добровільно видав правоохоронцям, пише - Місто.

Цього ж дня на одній із вулиць м. Рогатина поліцейські у перехожого, як пізніше встановили 31-річного жителя Рівненської області, вилучили поліетиленовий пакет з вмістом подрібненої речовини рослинного походження, ззовні схожої на наркотичний засіб «марихуану». Каже, також зберігав для власного використання, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Виявлене вилучено та направлено для проведення експертизи. Відомості за цими фактами внесено до ЄРДР за ознаками вчинення злочину передбаченого ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто