Звільнення начальника Служби автомобільних доріг у Рівненській області вимагали активісти-автомобілісти

20.05.2018 00:31   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

«Удовиченка звільнити!» – з такими і ще жорсткішими гаслами на адресу начальника Служби автомобільних доріг у Рівненській області прийшли на сесію обласної ради активісти-автомобілісти, які вже втомилися щодня гробити свої автівки на дорогах області, пише Північ-інфо.

Те, що через неякісні дороги і ремонти цих доріг б’ються авто, підтверджують і депутати. Найбільше скарг від обранців і від активістів саме на дорогу «Рівне-Сарни», повідомляє «Рівне Інформаційне».

null
Фото Північ-інфо

«На «Рівне-Сарни» взагалі жахіття. Той ремонт ремонтом не є. Асфальт просто закидають в ями, такого ніде в світі не роблять. Ті дороги служать пару тижнів-місяць», – розповідає керівник громадської організації «Авто Євро Сила» Руслан Левчик.

 «Це – найбільш багатостраждальна траса. Ще до нового 2017-го року був проведений тендер, був визначений виконавець робіт і мала бути зроблена дорога від села Данчиміст і за село Яринівку. Це більше 12,5 кілометрів. Один кілометр тільки зробили. Чому далі нічого не робиться? Чому САД мовчить? Як депутат Ширяєв, так і я побив скло, поміняв всі, які можливі амортизатори. По такій дорозі навіть помаленьку їхати, дотримуючись допустимої швидкості просто неможливо, щоб машину там не вгробити», – зазначив екс-голова Рівнеоблради Микола Драганчук.

null
Фото Північ-інфо

Звіт головного шляховика депутати завалили питаннями, на яке фактично не почули повноцінних відповідей. Як результат, звіт головного дорожника області не підтримали. «За» проголосували лише 17 депутатів. Водії ж Рівненщини переконані, що якщо керівники облавтодору не справляються – то їх потрібно звільнити.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews