На Тернопільщині кавказці напали на помешкання підприємця

24.05.2018 00:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

Вчора, 22 травня, близько 2-ої ночі у с. Ангелівка кавказці напали на помешкання підприємця, повідомляє сайт 20 хвилин.

Злочинці залізли через вікно, в цей момент вдома були підприємець з дружиною, їхній син та мати одного з подружжя, - розповів деталі злочину начальник головного управління Нацполіції в області Олександр Богомол.

Першим зловмисники побили господаря будинку, який чинив опір намагаючись захистити сім'ю.

Ми надіємось, що стан здоров’я потерпілого буде кращим, аніж він зараз виглядає, - каже Олександр Богомол. – Побиття було досить жорстоким. Другий зловмисник пробрався в кімнату, де була жінка і напав на неї. Господиня захищалась і праскою добряче йому «віддала».

Жінка крикнула, що повідомить у поліцію, тоді злочинці почали втікати. Постраждалі повідомили, що чітко чули кавказький акцент.

Ми розуміємо, що це могла бути група кавказців з прив’язкою до місцевої кавказької спільноти, - каже Олександр Богомол. – Тому звертаємось до усіх тернополян повідомляти поліцію про підозрілих осіб кавказької зовнішності, особливо коли вони пересуваються на авто з євробляхами.

Злочинці толком нічого не встигли вкрасти, та залишили на місці злочину багато доказів, які поліція зібрала.

Як відомо підприємець займається продажем вживаного взуття - реалізовує його на ринку поблизу «Диканьки».

 Відео: сайт 20 хвилин.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews