Біля Тернополя невідомі зі зброєю напали на табір ромів

24.05.2018 11:43   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Трапилось це у таборі біля цукрового заводу, що у Великій Березовиці близько 22 години. Там семеро дорослих та тридцять троє дітей, які приїхали із Закарпаття, розбили намети. На прожиття заробляли збором та здачею металобрухту. Роми саме готували вечерю, коли на них напали близько 15 озброєних чоловіків.

За словами постраждалих, невідомі почали стріляти по таборі, кричали та хотіли побити їх. Циганам вдалося втекти в ліс, тож ніхто не постраждав. Під час сутички загорілися намети. Про інцидент вони повідомили правоохоронців.

Читайте також

На Чортківщині бійка між підлітками завершилась лікарнею
Тернополянин викликав патрульних, бо в його квартирі зачинився чоловік з сокирою

Однією з версій нападу, які розглядає поліція є конфлікт між місцевим населенням та ромами. Саме напередодні були скарги на негативну поведінку ромської спільноти на Тернопільщині.

На пошуки ймовірних нападників виїжджали патрульні поліцейські та група реагування патрульної поліції. За півтора кілометра від місця події правоохоронці зупинили групу осіб. З місця дебошу події вилучили гільзи, ймовірно від пневматичної зброї. Поліцейські опитують людей. Інцидент кваліфікували згідно статті 296 частини 4 ККУ - хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews