Тернопільський МакДональдз - сучасний ресторан з послугою МакДрайв

24.05.2018 16:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: Нова Тернопільська газета

Уже цього року Тернопіль буде мати свій МакДональдз! Всесвітньо відома компанія швидкими темпами зводить ресторан швидкого харчування на майдані Перемоги.

Як планується, орієнтовно на осінь він прийме перших відвідувачів. А наразі керівництво української філії представило аналогічний заклад нового типу, який вже функціонує у Києві.

Як і майбутній тернопільський ресторан, київський МакДональдз, що розміщений на Кільцевій дорозі неподалік Жулян, має послугу МакДрайв (для відвідувачів на автомобілях), працює за новим принципом касової зони та має термінали обслуговування і велику літню терасу.

Читайте також

Повний список безплатних медичних послуг для мешканців Тернопілля
ПриватБанк реалізував програму швидкого кредитування громадян

У столичному ресторані постійний наплив відвідувачів, тож керівництво компанії сподівається на його популярність і у нашому місті. Тернопільський заклад зможе щоденно обслуговувати до двох тисяч відвідувачів. Загальна площа одноповерхової будівлі - 520 кв.м, і вон буде розрахована на 280 місць: 120 у залі та 160 на відкритій терасі.

 - Ми надзвичайно раді розширити присутність МакДональдз в Україні, адже для нас важливо бути ближчим до наших відвідувачів, давати їм куштувати улюбленої страви та відпочивати у чудовій атмосфері, - пояснив директор з розвитку та виробництва МакДональдз в Україні Віталій Стефурак.

null
Фото з мережі Інтернет

МакДональдз, до речі, дуже ретельно підходить до місць відкриття нових ресторанів. Якщо не рахувати мегаполіс Львів, де відкрито вже п'ять ресторанів МакДональдз, то в інших містах Західної України таких закладів ще немає (крім Львова, найближчий до нас МакДональдз - аж у Житомирі), що нападає Тернополю певну статусність і є беззаперечним позитивним сигналом для інших інвесторів.

Відкриття нового ресторану, до речі, дозволить створити у Тернополі більше сотні нових робочих місць. Як розповів Віталій Стефурак, найближчим часом компанія приступить до набору персоналу. Сподіваються, що їх пропозиції в першу чергу зацікавлять студентів, адже, саме під них розроблено гнучкі графіки роботи. Працівники до речі,  при 40-годинній тижневій завантаженості зможуть розраховувати на середню зарплату 5-6 тисяч гривень у місяць.

Для тернопільських відвідувачів, безумовно, дуже вагомим фактором популярності МакДональдс стане послуга МакДрайв. Нині на столичному прикладі можна побачити, наскільки вона зручна - водій, навіть не виходячи з авта, у спеціальній зоні замовляє свої страви, потім під'їжджає і розраховується біля каси, а вже в наступному віконці забирає свої наїдки. Уся процедура займає близько 3-4 хвилини, а на спеціальній парковці можна спокійно перекусити і з новими силами продовжувати поїздку.

Та й інші сучасні знахідки МакДональдза стануть у пригоді тернополянам. Новий принципом роботи касової зони (окремо розрахунок і тримання страв) та сучасні термінали для розрахунку - ще більше пришвидшать час отримання готових страв. А стильні й сучасні меблі та фірмовий інтер'єр додадуть походу в МакДональдз вишуканості та незабутності.

Про точні терміни відкриття тернопільського МакДональдза говорити ще зарано. Спочатку йшлося про дебют на День міста, але тепер обговорюють більш реальні дати і орієнтуються на середину осені. Отож, за кілька місяців тернополяни зможуть переконатися у страндартах якості страв та швдкості обслуговування працівників МакДональдза вже на власному досвіді.

Досвід майбутнього у тернопільському ресторані МакДональдз

- Новий принцип роботи касової зони. Прилавок буде розділений на дві частини - для замовлення та для отримання страв. Відтак відвідувачі, які очікують на замовлення, та відвідувачів, які роблять замовлення, не заважатимуть один одному.

- Експерт з гостинності. Його завдання - бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби та оперативно на них реагувати: допомогти розібратись з новими способами обслуговування в ресторані, допомогти родині у пошуку вільного столика, запропонувати меню шрифтом Брайля незрячому відвідувачу, допомогти іноземцю розібрати меню, підказати клієнту, де можна підзарядити гаджет.

- Термінали самообслуговування дозволять відвідувачам спокійно та без поспіху оглянути всі страви з меню в електронному форматі, зробити замовлення та оплатити його за допомогою картки чи готівкою на касі, а потім забрати страви у зоні видачі.

- Обслуговування за столиками - це революція в МакДональдзі, оскільки МакДональдз завжди був закладом самообслуговування. У МакДональдзі з досвідом майбутнього відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає на замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувачів за допомогою спеціального пристрою та приносить страви.

- Новий принцип роботи кухні "Приготовано для себе" дозволить відвідувачу додати чи забрати інгредієнти в бургерах на свій смак - додати до улюленого Дабл Чізбургера ще один біфштекс чи замовити бургерах Маестро з чотирма додатковими інгредієнтами.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Нова Тернопільська газета