На Рівненщині керівник дорожньої бригади лопатою побив активіста і розбив його «iPhone»

24.05.2018 23:34   Опубліковано : Дарина Ясна
Джерело: RvNews

Як знімаєте погану дорогу – будьте обачні. На Рівненщині постраждав активіст «Авто-Євро-сила-Рівне», коли знімав відео на телефон, про те, як кладуть дорогу. Робітник вдарив чоловіка лопатою та розбив  телефон. Активіста госпіталізували. Про це повідомив сайт Північ-інфо.

Про те, що насправді відбулося на дорозі, розповів свідок події Святослав:

«Я був свідком інциденту. Ми їхали з роботи з Костополя, бачимо, що погано кладуть асфальт… Я побачив, що керівник бригади підбіг з претензіями, замахнувся лопатою й ударив по руці з телефоном, вибив його. Колега відскочив, а бригадир знову замахнувся й ударив його по спині дерев’яним держаком, а лопатою по нозі. І розвернувшись «брязнув» по телефону. Ми викликали швидку, лікарі обстежили мого колегу й порадили звернутися у лікарню. До керівника бригади теж приїжджала швидка й діагностували, що у нього піднявся тиск і його забрали «на швидкій».

Це вже не перший конфлікт на дорозі між активістами та шляховиками. Та якщо раніше все закінчувалося словесною перепалкою та образами, то тепер пішла у хід лопата.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews