«Pitbull Rivne»: перший «урожай» нетверезих водіїв

27.05.2018 00:26   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Активісти проекту «Pitbull Rivne», а це переважно учасники «Автомайдану» та таксисти, показали перші результати - за ніч упіймали  7  нетверезих водіїв за кермом. Порушників передали патрульній поліції.

Нагадаємо, «Pitbull Rivne» новий проект у Рівному: водії на громадських засадах патрулюють вулиці на машинах, слідкують за власниками авто, які напідпитку сідають за кермо тощо. Інформація передається у спеціальному чаті, водія зупиняють та перевіряють. Якщо підозра на сп`яніння підтверджується - самі ж учасники «Pitbull Rivne» стають свідками та підписуються у протоколах. Такий проект вже діє у декількох обласних центрах України.

Сергій Мерчук написав про перші результати роботи «Pitbull Rivne» на своїй сторінці у Фейсбук:

«7 п'яниць за кермом впіймали сьогодні вночі, 4 з яких вислідили небайдужі водії з PitBull Rivne і передали орієнтування патрульним! Додаткові очі тих,хто за адекватність на наших вулицях,тепер слідкують за тими кому начхати на безпеку свою і оточуючих, і це вже має свої дієві результати! Родзинка цього дійства,що PitBull бачить порушника, а він PitBull ні)».


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews