Виставка живопису, гобелену і батика Ірини Локшук та її учнів діє в Пересопниці

27.05.2018 09:25   Опубліковано : Анна Лимич
Джерело: RvNews

Незадовго до урочистого відкриття свята – Дня слов'янської писемності і культури «Пересопницьке Євангеліє»,    із   22 травня, у конференц-залі «Культурно-археологічного центру «Пересипниця» Рівненської обласної ради (директор Микола Федоришин) почала діяти виставка акварельного живопису, гобелену і батика «Надихаючись прекрасним» художниці, старшого викладача кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Ірини Локшук та її студентів.

null
Фото - О. Жарська

Відомо, що з 2003 року Ірина Миколаївна – викладач-магістр кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, з 2012 року – старший викладач Рівненського ДГУ, читає лекційні і проводить лабораторні заняття у студентів денної та заочної форм навчання зі спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація». 

null
Фото - О. Жарська

Мистецькі досягнення Ірини Локшук та її студентів експонувалися у виставкових залах Рівного, Березного, Острога, Радивилова, в інших областях України та в її столиці. Всюди прекрасні мистецькі роботи отримали схвальні відгуки. Коло наукових інтересів майстрині спрямоване на дослідження народного та професійного, декоративно-прикладного мистецтва України, значну увагу вона приділяє вивченню художніх тканин історично-етнографічних регіонів Полісся та Волині.

null
Фото - О. Жарська

  

null
Ірина Локшук з Миколою Федоришиним і Євгеном Шморгуном. 

                                                                                      Автор – Оксана Жарська


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews