Відомий лікар Ростислав Валіхновський поділився своїм досвідом з франківчанами

28.05.2018 09:46   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Фіртка

Відомий лікар Ростислав Валіхновський поділився своїм досвідом з франківчанами.

У суботу, 26 травня, в обласному центрі Прикарпаття в театрі кіно «Люм'єр» відбулася зустріч із заслуженим лікарем України, відомим українським пластичним і реконструктивним хірургом, засновником і керівником медичного центру «Клініка Доктора Валіхновського» (Valikhnovski MD) в Києві Ростиславом Валіхновським, пише - Фіртка.

Сьогодні він також віце-президент Всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних естетичних хірургів (ВАПРЕХ), кандидат медичних наук, політичний і громадський діяч. У 2008 – 2010 роках обіймав посаду заступника керівника Державного управління справами президента України, пізніше в 2010-2012 був призначений на пост начальника управління медичного забезпечення та з питань створення і впровадження системи «112» МНС України.

Послухати поради Ростислава Валіхновського прийшло чимало бажаючих, довелося навіть змінити зал зустрічі на більший.

Говорили про мотивацію, медицину, проекти та майбутні починання. Також кожен бажаючий міг безкоштовно проконсультуватися у відомого хірурга.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка