Молодь масово виготовляє «Картку тернополянина», щоб безкоштовно потрапити на грандіозний фестиваль

29.05.2018 15:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Молоді люди виготовляють «Карти тернополянина», щоб 19-20 липня безкоштовно увійти на фестиваль «Файне Місто». Після оголошення міської ради про те, що саме 19 та 20 липня власники «Карток тернополянина» зможуть безоплатно потрапити на масштабний фестиваль рок-музики у Тернополі – чимало хлопців і дівчат вирішили скористатися цією нагодою.

«Вхідний квиток на «Файне Місто» щороку коштує немалі гроші, а зараз у мене не найкраще фінансове становище. І хоч я кожного року відвідую фестиваль – цього разу потрапити на нього би не змогла, бо не маю змоги придбати дорогий квиток. Але дякуючи тому, що 2 дні поспіль власники «Карти тернополянина» зможуть безкоштовно побувати на фестивалі – я таки туди піду на «Файне місто» і цьому неймовірно рада. Щоправда, «Карти тернополянин» у мене поки що немає, але найближчим часом спеціально її виготовлю», - каже тернополянка Ірина Вітвіцька.

Нагадаємо, як повідомили у Тернопільській міській раді, 19 та 20 липня вхід на фестиваль «Файне Місто» буде вільний для власників будь-якого виду картки: студентської, пільгової або звичайної. Головне, щоб вона була персоніфікована. Із собою відвідувачам також необхідно мати паспорт.

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews