В Івано-Франківській області офіційно функціонує чотири пляжі

30.05.2018 22:29   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Правда

На території Івано-Франківської області офіційно функціонує чотири пляжі: міське озеро в місті Івано-Франківськ штучні стави в селі Поляниця Яремчанської міської ради та міське озеро місто Тлумач.

В період підготовки до літнього сезону та протягом сезону фахівцями ДУ «Івано-Франківський ОЛЦ МОЗ України» здійснюється моніторинг місць відпочинку: були відібрані проби води із вказаних водойм для проведення лабораторних досліджень, інформує - Правда з посиланням на МІСТО.

За результатами досліджень вода відповідає санітарно-гігієнічним нормативам по мікробіологічних та санітарно-хімічних показниках.

В даний час вказані об’єкти не несуть загрозу здоров’ю людей.

Разом з тим, наполегливо радять мешканцям та гостям Прикарпаття відпочивати в офіційно відведених для купання місцях, оскільки офіційні пляжі перед відкриттям та протягом сезону перевіряють на безпеку. Це і дослідження якості води, і упорядкування території. Місця стихійного відпочинку на берегах водойм, які мешканці обирають для відпочинку, можуть нести загрозу здоров’ю.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Правда