Тернопільська обласна дитяча бібліотека запрошує на фестиваль «Щасливе дитинство»  

1 червня – Міжнародний День захисту дітей.

01.06.2018 10:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

1 червня Тернопільська обласна дитяча бібліотека запрошує відзначити Міжнародний День захисту дітей. У книгозбірню на фестиваль «Щасливе дитинство» закликають приходити маленьких читачів та їх рідних. Цей захід проводитимуть в межах проекту «Файне єднає».

Відкриття фестивалю стартує о 10.30 год. концертом «Подорож до країни дитинства». Малята зможуть взяти участь в інтерактивній грі-лото «Крок за кроком» та інтелектуальній грі брейн-рингу «Кожен має знати свої права», які розпочнуться об 11.00 год.

Ігри та розважальні заходи просто неба «Країна дитячих усмішок» проводитимуть на Театральному майдані з 11.30. Зокрема, на хлопчиків і дівчаток чекають забави «Ми веселі і завзяті»,  майстер-клас з виготовлення ормгамі, майстер-клас з малювання пальчиками, розмаїття настільних ігор, а також чимало інших несподіванок.

Також з 12.00 год. в Інтернет-центрі бібліотеки діятиме інформаційно-ігрова програма «У комп’ютерному світі». Про історію і традиції Дня захисту дітей учасникам заходу розповідатимуть фахівці галузі права під час пізнавального відеолекторію «Кожен має знати свої права», який розпочнуть о 14.00 год. А для тих, хто вперше прийде до бібліотеки - з 15.00 працюватиме Ігротека з караоке, пісочною анімацією і настільними іграми, а також креативна 3D-майстерня, де звичайні малюнки можна буде перетворити на тривимірні аксесуари та сувеніри.

Про це повідомляють в Тернопільській обласній бібліотеці для дітей.

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews