Рівненську міську владу просять збудувати міст або тунель

03.06.2018 15:21   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: press-centr.com

На сайті Рівненської міської ради з’явилась електронна петиція, автором якої є місцевий мешканець Андрій Бернацький.

Вірогідно, автору петиції, як і багатьом водіям, набридло стояти у чергах на залізничному переїзді, пропускаючи електрички та товарняки. Зі слів рівнянина, вирішити транспортну проблему допоможе побудова мосту або тунелю.

«Пропоную спільно із дирекцією Львівської залізниці розробити план та побудувати міст або тунель (в залежності від висновків спеціалістів), який дасть можливість перетинати автомобілям та пішоходам залізничний переїзд на вулиці Пересопницькій (поблизу продовольчого ринку) незалежно від наявності або відсутності руху поїздів.

Вказане сприятиме значному розвантаженню руху автомобілів центром Рівного, а також, знизить ризик для пішоходів, які часто переходять залізничний переїзд практично перед самим потягом. В свою чергу для залізниці це дасть можливість у будь-який час вільно проводити маневрову роботу, не створюючи перешкод для інших учасників руху», - йдеться у тексті петиції.

Нагадаємо, щоб електронна петиція була розглянута місцевою владою, за півтора місяці вона має набрати не менше 300 підписів рівнян.

За матеріалами http://press-centr.com 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: press-centr.com