Здолбунівчанин проведе п'ять років у в'язниці за крадіжки

13.06.2018 10:35   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

Острозький районний суд 6 червня 2018 року ухвалив вирок щодо 18-річного здолбунівчанина, який упродовж 2017-2018 років, перебуваючи на іспитовому строці, вчинив 3 злочини на  території Острозького району.

Зокрема, у жовтні 2017 року обвинувачений незаконно заволодів мотоциклом марки «ІЖ Планета -5» вартістю 7 тисяч гривень. У січні цього року обвинувачений у свого товариша викрав наручний годинник, чоловічу туалетну воду та шкіряний гаманець із наявними у ньому грошовими коштами, чим заподіяв потерпілому майнову шкоду на загальну суму понад 4 тисячі гривень. Продовжуючи свою злочинну діяльність, у січні 2018 року обвинувачений здійснив крадіжку грошових коштів в сумі 4350 доларів США у свого знайомого.

Дії обвинуваченого кваліфікавано за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу  України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно; ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно; ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, та що завдало значної шкоди потерпілому.

Острозький районний суд визнав обвинуваченого винним у всіх інкримінованих злочинах, призначивши, із врахуванням попередніх судимостей, реальний термін покарання у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі. До набрання вироком законної сили юнака залишили під вартою.

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури 
Рівненської області 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews