Погода в Україні на четвер, 14 червня

13.06.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність. Майже на всій території країни прогнозується суха погода за даними Sinoptik.ua. У центральних, західних областях та в Карпатах можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе +14...+22 градуси, вдень - +22...+33. Вітер змінних напрямків, переважно східних, південних, південно-східних, північних, північно-східних і північно-західних, 1-6 м/с. 

У північних областях — мінлива хмарність. У регіоні буде суха погода. Уночі повітря охолодитися до +14...+19 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до +26...+29. Вітер східний, південний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с. 

У південних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +15...+19 градусів, удень повітря прогріється до +27...+33. Вітер східний, південний, південно-східний та північно-східний, 1-5 м/с. 

У Криму переважатиме мінлива хмарність. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +16...+22 градуси. Денна буде коливатися від +27 до +32. Вітер північний, північно-східний, східний і північно-західний, 1-5 м/с. 

У східних областях — мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі до +15...+18 градусів, денна температура повітря складе +27...+33. Вітер північний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с. 

У західних областях — хмарна погода. У регіоні очікується дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +13...+17 градусів, удень підніметься до +22...+27. Вітер східних, північних, північно-західних і північно-східних напрямків, 1-4 м/с. 

У Карпатах — мінлива хмарність. У регіоні передбачається дощова погода. Температура повітря вночі до +15...+18, удень до +20...+22 градусів. Вітер переважно північних, східних і північно-східних напрямків, 1-5 м/с. 

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +15...+17 градусів, удень — від +26 до +30. Вітер східний, північно-східний і південно-східний, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews