Справжня блакитна лагуна. Соцмережі вразило озеро та пляж на Городенківщині (Фото, відео)

14.06.2018 13:48   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бліц-Інфо
Екзотичне бірюзово-голубе озеро знаходиться в кар‘єрі біля села Стрільче на Городенківщині. Його немає на карті, тож про його існування відомо одиницям.

Читайте також

У Франківську призупинили реконструкцію міського озера (Відео)

Нещодавно місцеві підприємці розпочали тут облаштування відпочинкової зони та пляжу, тож зовсім скоро не буде де яблуку впасти. А наразі користувачі соцмереж дивуються кольором води у озерці, пише - Бліц-Інфо.

Дехто припускає, що купатися там не зовсім безпечно. Втім, як пояснює у мережі городенківська журналістка Людмила Стражник, колір воді дає зелена глина. Відтак, ніякої загрози відпочивальникам вона не несе. Водночас, зауважує, що спеціалісти вже дали радіаційно-гігієнічну оцінку воді у кар'єрі і запевняють, що вона цілком безпечна.

Про це незвичне озеро розповіла і Xrustuna Smirnova. За словами дівчини, після викладених в мережі фото, до неї надійшло сотні повідомлень з проханням розповісти про місцезнаходження озера.

«Це чудове місце знаходиться в Городенківському районі, с. Стрільче . Це кар’єр, де облаштували красиву відпочинкову зону з пляжем, правда там ще дуже багато зараз доробляють. На карті не позначено саме озер, тож потрібно запитувати місцевих жителів, як доїхати. Справді місце дуже шикарне, і водичка чистенька, тепленька, фото і відео не передає всієї краси. Тому, якщо шукаєте гарне місце для відпочинку - сміло можна їхати», - зауважила франківка.

 




 

Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бліц-Інфо