Популярний співак і композитор Андрій Підлужний став радником голови Тернопільської ОДА

15.06.2018 00:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

Андрій Підлужний став радником Степана Барни з питань культури, повідомляють на сторінці Тернопільської ОДА у фейсбуці.

Сьогодні, 14 червня голова ТОДА вручив йому відповідне посвідчення та висловив сподівання на подальшу спільну та плідну роботу.

«Тернопільщина – це співучий край і край культури. А тому багато фестивалів в нашій області потребують промоції, організованості і для нас важливий ваш досвід як промоутера та продюсера, який працював багато років на різних каналах та продюсував різні формати заходів популярного характеру, – звернувся до Андрія Підлужного Степан Барна. – Спільно ми зможемо досягти того, щоб про Тернопілля говорили як про перлину духовності і культури, а також почули про нього не тільки в Україні, а й у світі».

Читайте також

Степан Барна: Дуже важливо прикласти всіх зусиль до відновлення лісового фонду Тернопільської області (Відео)

«Я хочу подякувати за сприяння в зйомках кліпу «Вовки», який ми відзняли в Збаразькому замку. Це вже друга робота, яка має відношення до популяризації замків Тернопільщини (перший кліп «Навіки» відзняли на горі Бона у Кременці, – прим.) і на цьому ми не зупинимося. Також я планую організувати величезний цікавий тур визначними місцями Тернопільщини за участі відомих українських артистів, зокрема, моїх колег з гурту «Піккардійська Терція». Дуже багато планів, сподіваюся, що їх усіх вдасться реалізувати», – додав Андрій Підлужний.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews