Погода в Україні на вихідні, 16 і 17 червня

15.06.2018 22:23   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

На вихідних в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в суботу і в неділю буде суха погода. У неділю в північних, західних областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі складе +11...+22 градусів, удень +14...+30. Вітер змінних напрямків, переважно південно-східний, північно-східний, східний і північний, 1-6 м/с.

У північних областях — мінлива хмарність. У суботу в регіоні опадів не передбачається, у неділю буде переважно дощова погода. Вночі від +14 до +20 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +24...+29. Вітер північний, південно-східний, північно-східний і східний, 1-5 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі від +19 до +22 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +25...+30. Вітер північний, північно-західний, східний і північно-східний, 1-7 м/с.

У Криму — переважно мінлива хмарність. У суботу на півострові опадів не передбачається. У неділю регіоні висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі в межах +18...+21 градуса, вдень - до +21...+30. Вітер східних, північно-східних, південно-східних і північних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні буде суха погода. Температура вночі +16...+20 градусів. Денна температура повітря складе +26...+32 градусів. Вітер східних, північно-східних і північних напрямків, 1-6 м/с.

В західних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +11...+19 градусів, удень +14...+28. Вітер східний, північно-східний, південно-східний та північний, 1-5 м/с.

У Карпатах — мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі від +15 до +17, удень — від +22 до +25 градусів. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях — хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +16...+22 градуси, вдень +24...+31. Вітер східних, північно-східних і північних напрямків, 1-5 м/с.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews