Судмедекпертиза підтвердила: чоловіка, тіло якого знайшли на Східному, вбили (Відео)

16.06.2018 08:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Нагадаємо, тіло, загорнуте у поліетиленові пакети та покривало, знайшла тернополянка 13 червня у закинутій будівлі на вулиці Чубинського у Тернополі. Те, що чоловік 1979 року народження помер від нанесення йому тілесних ушкоджень, підтвердила судово-медична екпертиза.

За попередньою інформацією, загиблий разом із двома знайомими, восьмого червня розпивав спиртні напої в одній з квартир на вулиці Тарнавського. Між чоловіками виник конфлікт, який завершився бійкою та смертю одного з них. Працівники поліції встановили особи підозрюваних. В умисному вбивстві підозрюють Рудковського Андрія Степановича 1972 року народження, який проживає у Тернополі на вулиці Злуки, 41. Не судимий. Інший підозрювани – Феськів Михайло Петрович 1977 року народження, уродженець села Яблунів Гусятинського району. Чоловік вже мав проблеми із Законом.

Працівники поліції підозрюють, що з розшукуваними перебуває і їхня подруга Мороз Наталя Анатоліївна 1988 року народження. Остання адреса її фактичного проживання – Тернопіль, вулиця Лесі Українки, 11. Жінка може допомагати чоловікам купувати продукти харчування та інші необхідні речі.

null   null   null

Якщо хтось впізнав даних осіб, телефонуйте за номерами телефонів: (067) 471-66-23, 27-11-70, (067) 351 38 37 або на лінію "102". Анонімність правоохоронці гарантують.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews