У Здолбунові та Квасилові надавали безоплатну правову допомогу

16.06.2018 18:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У місті Здолбунів та у смт Квасилів Рівненського району 14 червня працювала мобільна точка доступу до системи безоплатної правової допомоги.

Участь у роботі мобільної групи взяли працівники Управління державної реєстрації та представник Здолбунівського бюро правової допомоги.

Темами обговорення стали питання надання у власність та оренду земельних ділянок та робота «антирейдерського штабу», повідомлення власника об’єкта нерухомого майна та користувача земельної ділянки. Громадян цікавили питання виготовлення технічних та будівельних паспортів. Актуальними також були питання оформлення розлучення, призначення аліментів та надання додаткових відпусток одиноким матерям.

Крім того у Здолбунівській райдержадміністрації відбувся семінар з підвищення кваліфікації державних реєстраторів. Під час нього розглянули питання запобігання та протидії рейдерським захопленням, в тому числі повноважень, що надані державному реєстратору з цього напряму. Державним реєстраторам надали інформаційні матеріали на актуальні теми, розроблені відділом взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів.

З метою популяризації проекту «Я МАЮ ПРАВО!» під час виїзного консультування фахівці також розповсюдили інформаційні буклети з інформацією з різних напрямків проекту. 

За матеріалами прес-служби ГУ Юстиції України у Рвненській області.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews