З нагородами престижного конкурсу повернулися рівненські гімнастки додому (Фото)

18.06.2018 14:27   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Рівненські гімнастки СК "Золота осінь" переможно закінчили виступи у Братиславі на Міжнародному турнірі "Bratislava Cup".

Всього на змаганнях боролося за перемогу 150 учасниць із 9 країн.

null
Фото з сайту ВСЕ про СПОРТ

У фінальний день рівнянки показали вищий клас майстерності та неодноразово піднімалися на п'єдестал.

Із золотою медаллю фінішувала Валерія Трохимчук. Два срібла завоювали Олександра Ващишина та Даша Гостєва. І з бронзою фінішували наші Олександра Вихристюк та Софія Баланович.

null
Фото з сайту ВСЕ про СПОРТ

Готували спортсменок до змагань Марина Болба, Юлія Руда, Юлія Шепелюк, Даша Орловська.

- Це був наш останній змагальний виїзд сезону. Перший день змагань був для нас урожайним. Був момент, що дівчата клубу зайняли весь п'єдестал. Фінал, звісно, був найважчим. Спортсменки впоралися із завданням і нам вдалося здивувати суддів та перемогти. Можливо це і не скромно, але дівчата "Золотої осені" вибороли найбільше відзнак серед усіх представників на змаганнях. Думаю, це свідчить про якісний склад команди та клубу. Тож, ми фінішували на дуже позитивній, мажорній ноті, - прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

Спортспенки вже сьогодні, 18 червня повернулися додому. А завтра, 19 червня СК "Золота осінь" вирушає на перший етап літніх зборів, щоб розпочати підготовку до нового змагального сезону.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews