У Рівному відкрили оновлений спортмайданчик (Фото)

20.06.2018 18:41   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Як повідомляє сайт Rivne Media cьогодні, 20 червня, у Рівному відкрили новий футбольний майданчик, який відповідає європейським стандартам. Розташований він на вул. Макарова, 10. Оновлення майданчика відбулося в рамках соціальної  ініціативи «Передай пас», яку організовують «Таскомбанк»  і Mastercard.

Чому обрали саме цей майданчик – пояснив міський голова Рівного Володимир Хомко:

    «- Це ОСББ – успішне, люди працюють і це справедливо. В успішних людей – гарний майданчик у дворі. Готові допомагати усім, хто хоче жити краще. І грошима, і методично».

Загалом у будинку мешкає більше 1000 мешканців, з них - понад 700 дітей .

    «- Це пілотний проект у нашому місці. Це дуже важливий як для нас, мешканців, так і для дітей. Коли дитина виходить у двір і має майданчик такого формату, то у нього є бажання займатися спортом, не протрачувати своє життя марно. На майданчику будуть займатися дорослі, які вже вертаються після роботи ввечері. Раніше поле було просто земля, але через опади й інші фактори, воно вже не відповідало нормам.», - зазначив голова ОСББ «Макарова,10» Андрій Степанюк.

Загальна площа майданчику – 600 м2. Під час оновлення повністю замінили фундамент, поклали багатофункціональне  гумове покриття на полі, встановили огорожу та спортивне обладнання, яке відповідає міжнародним вимогам міні-футболу. На реалізацію даного проекту витратили 1 млн 400 тис гривень.

null
Фото Rivne Media

 

null
Фото Rivne Media

 

null
Фото Rivne Media

Грати на полі зможуть усі бажаючі, але голова ОСББ складе графік для кожної вікової групи. Перевірятимуть також в якому взутті заходять гравці, задля збереження  покриття поля не лише на час гарантії, але і на майбутнє.  Під час відкриття виступили менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні Тетяна Луценко та директор із продажів роздрібного бізнесу АТ «Таскомбанк» Денис Раковський.

null
Фото Rivne Media

 

null
Фото Rivne Media

Як відомо, ініціатива «Передай пас» передбачає облаштування 14 футбольних майданчиків у 12 містах: Броварах, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Одесі, Рівному, Харкові, Львові, Черкасах, Чернівцях та Чернігові. Рівненський майданчик – третій в Україні загалом та перший у Західній частині України, який вже відкритий.

Опісля урочистостей, дві  команди рівненських ДЮСШ – «Верес» та №4 зіграли у товариський матч. Також на 18.30 заплановано матч між мешканцями будинку на Макарова, 10 та іншою командою.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews