Зйомки кліпу: Композиція тернополянина Андрія Підлужного «Навіки» зазвучить по-новому (Фото)

27.06.2018 09:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Фото: Тернопільська ОДА

Місто Тернопіль стало епіцентром музичного світу, адже саме тут на один день зібралися відомі українські музиканти Тоня Матвієнко, гурт «Піккардійська Терція» та Андрій Підлужний, наш земляк, для того, щоб зняти спільний кліп. Об’єднала артистів композиція Андрія Підлужного «Навіки».

Андрій, нагадаємо, уже зняв кліп на цю пісню, яка стала саундтреком до фільму «Король Данило». Тоді зйомки відбувалися на горі Бона у Кременеці. Тепер же композиція зазвучить у новому акустично-акапельному аранжуванні.

Зйомки кліпу відбуваються у фотостудії «Комора Зайця». На знімальному майданчику побував і голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Він поспілкувався з артистами та переглянув фрагмент із зйомок кліпу. Також Степан Барна розказав нашим гостям про замки Тернопілля й запросив для подальшої роботи на локаціях у замках. Це, за його словами, дозволить популяризувати не лише історію тернопільського краю, а й залучати до нашої області туристів.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Тернопільська ОДА


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фото: Тернопільська ОДА