Рівненська служба зайнятості допомагає працевлаштуватись переселенцям та учасникам АТО

27.06.2018 13:26   Опубліковано : Таня Костенко
Джерело: RvNews

Послуги Рівненської обласної служби зайнятості активно продовжують отримувати переселенці з тимчасово окупованих територій і АР Крим та учасники антитерористичної операції на Сході країни.

Про це у прямому ефірі на телеканалі «UA: Рівне» повідомив заступник директора обласного центру зайнятості Андрій Грещук: «З початку року послуги служби зайнятості Рівненщини отримали 80 осіб, які переміщені з  тимчасово окупованої території України або районів проведення АТО. Мали статус безробітного 61 особа, отримували допомогу по безробіттю 45 осіб. Така категорія людей знаходиться під особливою опікою служби зайнятості, з ними працюють досвідчені фахівці».

У цьому році 15 переселенців працевлаштовані, 10 проходили професійне навчання, 2 особи брали участь у громадських та інших роботах  тимчасового характеру.

У січні-травні 2018 року послугами обласної служби зайнятості також скористались 752 безробітних з числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції, з них 601 особа мали право на отримання допомоги по безробіттю. Всього за 5 місяців 2018 року було працевлаштовано 142 учасники АТО, 82 особи проходили професійне навчання, 29 осіб брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, 664 безробітних отримували профорієнтаційні послуги.

Станом на 1 червня 2018 року на обліку в обласній службі зайнятості перебували 367 безробітних з числа учасників АТО та продовжували отримувати послуги 27 тимчасово переміщених осіб.

За інформацією Рівненського обласного центру зайнятості


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews