У Франківську чоловік з Донеччини організував порностудію

30.06.2018 08:52   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Фіртка

Cлідчим управлінням ГУНП в Івано-Франківській області завершено до суду розслідування у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом вчинення протиправних дій організованою групою осіб, що виразились у виготовленні з метою розповсюдження, розповсюдженні та збуті відеопродукції порнографічного характеру.

Читайте також

У Франківську шахраї ошукали двох чоловіків, які хотіли зняти проституток
На Прикарпатті 50-річну сутенерку, яка перебувала в розшуку, взяли під варту

Досудовим розслідування встановлено, що організатор групи, яким являється переселенець із Донецької області, створив у одній із орендованих квартир м. Івано-Франківська, місце розпусти – порностудії, де в період з 2016 по 2018 роки, із мешканками м. Івано-Франківська виготовляв з метою розповсюдження, розповсюджував та збував відеопродукції порнографічного характеру, пише - Фіртка.

23 червня 2018 року до Івано-Франківського міського суду направлено обвинувальний акт щодо 3 осіб жіночої статі, за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 301 КК України, тобто за виготовлення з метою розповсюдження, розповсюдження та збуту відеопродукції порнографічного характеру, вчиненими повторно, організованою групою.

Організатора організованої групи слідчими було затримано на підставі ст. 208 КПК України, та судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в сумі 140 тис. 960 грн. Зловмисником було внесено заставу і на даний час він перебуває у розшуку.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Фіртка